Om SingelSammen

SingelSammen! er en frivillig og partipolitisk uavhengig interesseorganisasjon som jobber for å bedre levekårene for single økonomisk, politisk, holdningsmessig og sosialt. Vi ønsker blant annet skattefradrag for aleneboende og et sterkere fokus på økonomi- og boligsituasjonen for single. Det jobbes også for å etablere flere sosiale møteplasser for single.

Det finnes rundt 890 000 aleneboende i Norge i dag, og mange sliter med vanskelig økonomi, høyere bokostnader, dårligere helse, psykiske plager og ensomhet. Vi ønsker at myndighetene i større grad skal ta singellivets utfordringer på alvor.

SingelSammen! jobber for å synliggjøre singles utfordringer opp mot presse og politikere blant annet via organisasjonens åpne nettavis Singelnett.no og via høringsuttalelser, kampanjer, undersøkelser og pressearbeid.

På den sosiale siden ønsker vi å legge til rette for treffpunkter for single i alle aldre. Sammen med ulike samarbeidspartnere arrangerer vi reiser, turer og treff for single, med rabatter til våre medlemmer. Nytt av året er at medlemmer av SingelSammen! får muligheten til gratis bruk av Singelsøk - en ny venne- og datingtjeneste på nett, gjennom hele 2014. 

Vi har nylig opprettet lukkede Facebookgrupper (SingelSammen + fylke), hvor medlemmene selv kan ta initiativ til turer og treff, og hvor alle lokale treff markedsføres. Vi har faste aktivietsgrupper med ansvar for lokale arrangementer i flere fylker. Særlig på østlandet er det høy aktivitet med faste onsdagstreff, friluftturer, pubrunder, bowling og annen moro. Vi har planer om å utvide disse treffene til andre steder i landet, men trenger flere lokale støttespillere for å få det til. Send en e-post til post@singelsammen.no dersom du har lyst å bidra lokalt eller på andre måter.

Som medlem i SingelSammen! får du en rekke fordeler, blant annet rabetter på turer og treff, varierte medlemstilbud og mulighet til å spørre våre eksperter om råd. Les mer om SingelSammens fordeler her.

Meld deg gjerne inn i SingelSammen! her. Medlemskapet koster kr 360,- for 2015. Medlemskapet betales med kort etter registreringen. Alternativt kan du betale direkte til kontonr. 1503.27.41859. Vi vil oppdatere din profil når betalingen er registrert.

Vedtekter
Årsberetning 2015
Årsregnskap 2015
Handlingsplan 2016
Budsjett 2016

For mer informasjon og jevnlige oppdateringer, se www.singelnett.no

SingelSammen! ble etablert i august 2009, og mottar noe offentlig driftsstøtte.

 

609nrkbildeforkveld Bra PR for single
595Collage mrkonga3 WEB Friluftstur for single